Om outsourcing rådgivning

Outsourcing Advisory er en førende leverandør af outsourcing-konsulenttjenester. Vi arbejder med virksomheder, der søger at ansætte ekspertudviklere on-demand basis. Uanset om du er på udkig efter en outsourcing eller nearshoring arbejdsordning, kan Outsourcing Advisory hjælpe dig.

Vores netværk af outsourcing-konsulenter har forbundet virksomheder med specialiserede udviklingsteams til at hjælpe med at designe, bygge og styre deres IT-systemer og processer. I de sidste 10 år har vi hjulpet klienter med at tilpasse deres forretningsstrategier, styre deres IT-infrastruktur, forbedre ydelsen og lægge grundlaget for ægte forretningstransformation.

Vores tjenester er objektive, handlingsmæssige og praktiske for hurtigt at give vores kunder de oplysninger, der er vigtige og på det rigtige tidspunkt, til at omdanne deres forretning.

Outsourcing-rådgivning er fleksibel nok til at enten arbejde som fristående outsourcing-konsulenter eller i samarbejde med dit interne tekniske rådgivningsteam.

Hvorfor vælge rådgivende outsourcing-konsulenter

At finde de rigtige outsourcing-eksperter kan være frustrerende og lige så overvældende. Men hvem sagde, at du skal gennemgå denne grimme oplevelse?

Outsourcing Advisory har "in-the-trenches" outsourcing-rådgivningserfaring. Vores team af konsulenter er altid i standby til at tilbyde dig skræddersyede outsourcing-tjenester, der møder dig på det nøjagtige behovspunkt. Vores engagement og entusiasme over for at hjælpe vores kunder med at få succes i forretningen er uovertruffen.

Vores kerneværdier

  • Integritet
  • Gennemsigtighed
  • Ærlighed
  • Diligence
  • Konsistens
  • Effektivitet

Hvis du leder efter uafhængige, objektive outsourcing-konsulenter, der gør din IT-outsourcingrejse mindre hektisk, er Outsourcing Advisory klar til at hjælpe. Vi ser frem til at høre fra dig.