Vores Nearshoring Services

Erhvervslivet ændrer sig hurtigere og hurtigere. Det bruger mere og mere teknologi, som undertiden kan være meget dyrt at erhverve. Du som forretningsejer skal altid være på tæerne for at følge de splinternye trends og en række teknologiske fremskridt.

Den bedste måde at gøre det på er at finde et nearshoring-servicewebsted , der giver dig de bedste specialister fra et nærliggende land, nemlig som vil hjælpe dig med at ansætte udviklere i Østeuropa.

Fordele ved IT-outsourcing

Outsourcing af IT-tjenester kan give både øjeblikkelige og langsigtede fordele. Blandt dem er det vigtigt at huske følgende:

  • IT kan kontrolleres;
  • reduktion af arbejdsomkostninger;
  • kvalifikation og erfaring;
  • effektivitet og konkurrenceevne
  • hurtig implementering af ny teknologi;
  • din virksomhed vil forblive fokuseret
  • at undgå risici ved ændringer
  • små virksomheder drager meget fordel.

Måder at ansætte softwareudviklere fra Østeuropa

FoU-centeropsætning i Østeuropa

Den østeuropæiske IT-branche er en af de mest produktive sektorer i lokale økonomier. Mens virksomheder fra USA, Indien, Storbritannien eller de nordiske lande kæmper for at finde den ekspertise, de har brug for, er den aktuelle teknologiske udvikling i Polen, Ukraine, Ungarn, Hviderusland, Tjekkiet, Moldova, Bulgarien og Rumænien samt som i Baltikum, tillader det at have de mest talentfulde og erfarne outsourcede udviklere og udvikle teams nogensinde.

Disse lande har tiltrukket mange multinationale virksomheder som Microsoft, Siemens, Ericsson, TATA, Nokia, Deloitte og andre for at etablere deres F & U-centre. Kombineret med incitamenter fra de lokale myndigheder, der yder deres økonomiske støtte, har forsknings- og udviklingscentre i Østeuropa stærke perspektiver for videreudvikling.

Dedikerede udviklere og udviklingshold i Østeuropa

En af de bedste muligheder for din forretningsudvikling er at finde et outsourcet dedikeret udviklingshold fra Østeuropa. Årsagen er, at den opfylder kriterierne for geografisk nærhed, mangel på tid, kulturelle forskelle og sprogkrav, mens du ansætter backend-udviklere af top rang.

IT-branchen i Østeuropa udvikler sig dramatisk, og der er allerede omkring 300.000 højtkvalificerede it-fagfolk i Ukraine, Polen og Hviderusland. Serviceprocesserne er allerede blevet forbedret og værdsat af markedsledere som Samsung, Oracle, Rakuten eller Cisco.

Derudover har det dedikerede udviklingsteam kreative designere, forretningsanalytikere, kvalitetssikringsingeniører og erfarne UX / UI-specialister inden for det. Forskellige former for ekspertise er dem ganske velkendte: AI, smarte kontrakter, Big Data, AR og VR, blockchain, neurale netværk og mange andre. Alle disse udviklere kan styre trendy teknologier, der vedrører initiativrige. Sådanne ekspertise teknologier som C #, Ruby og Java er deres stærkeste punkter.

Fjern-it-konsulenter til leje on-demand

På grund af teknologiske fremskridt og økonomiske ændringer i de senere år er ansættelse on-demand blevet en populær tendens. På grund af vores eksterne IT-konsulenter på forespørgsel, kan dine tilgange til indkøb af kandidater og møde din virksomheds ansættelsesændringer drastisk ændre.

Målet om en hurtig forbindelse mellem arbejdsgivere og tilgængeligt personale opnås med rette ved hjælp af vores helt nye teknologiske platform. Hvis du med det samme ønsker at imødekomme dine personalebehov og holde dig oppe på nye arbejdstrends, kan du prøve at bruge leje on-demand. Du er sikker på at få mange fordele ved dette med vores on-demand rekrutteringssoftware, som er meget tilpasselig efter dine krav.

At finde eksperter til nogle specifikke behov kan forbedre hele virksomhedens præstation betydeligt og være rimeligt omkostningseffektivt. Du kan spare 20-30 procent i et år, hvis du ansætter en uafhængig entreprenør med vores hjælp. Vi er klar til at give dig leje-on-demand-tjenester og konsultationer, der opfylder virkelig specifikke krav.

Afslutningsvis er det værd at sige, at det kan være ret udfordrende at vælge det mest professionelle og pålidelige it-outsourcingfirma i Østeuropa. Det vil tage dig lidt tid og kræfter at få succes uden nogen støtte. Selv hvis du tager højde for faktorer som omkostningsbesparelser, avancerede ingeniørressourcer og et gavnligt forretningsmiljø, kan du føle dig forvirret med den brede vifte af muligheder.

Vi håber, at vi ved at have oversigt og dybtgående research af de førende destinationer inden for softwareudvikling i Østeuropa og vide meget om fordele og ulemper ved outsourcing af it-tjenester i hvert enkelt land, kan hjælpe dig med at ansætte softwareudviklere til dine behov.